0
Evrokupovi

FOTO: aliveforfootball.com

UNAI EMERI: Neki igrači moraju da idu!

Objavljeno: 30.05.19 u 16:44

Poraz u finalu Lige Evrope od Čelsija rezultatom 4:1 bio je kap koja je prelila čašu, pa je Unai Emeri, nedugo po završetku utakmice, rekao da je pred Arsenalom leto velikih promena.

– Želimo da nastavimo da se razvijamo u pravcu mladih igrača koji su tek stigli. Neko će morati da ode, ali sada nije trenutak da pričam o tome.

Šef stručnog štaba „tobdžija“ je dodao:

– Imamo mogućnost za napredak kod mnogih igrača. Imamo mlade igrače koji dobijaju iskustvo, ubeđen sam da najbolje tek sledi. Ponosan sam na naš rad, ne na to što nismo uspeli da ostvarimo cilj, ali na trud da jer mislim da su igrači dali sve od sebe kako bi ga ostvarili i da smo bili blizu. Naredne godine nastavljamo sa istom ekipom uz poneko pojačanje.

Emerija su potom upitali da li bi igranje u Ligi šampiona pomoglo u dovođenju željenih igrača, na šta je on odgovorio:

– Možda, ali Arsenal je veliki klub i mnogi žele da igraju ovde. Moramo da budemo jaki, čvrsti, to je ideja, da budemo kompetitivni. Uradili smo to, ali u ovom momentu nije dovoljno. Nastavljamo dalje sa našom idejom u mislima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter