0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SVE JE REŠENO: Nemanja Maksimović potpisao na pet godina!

Objavljeno: 30.05.19 u 14:28

Klub iz predgrađa Madrida zadržaće Maksimovića u svojim redovima.

Dobru sezonu imao je iza sebe srpski reprezentativac, a trener Hetafea Pepe Bertalas moći će na njega da računa i za narednu sezonu.

Prošlog leta je Valensija odlučila da pusti za pet miliona Nemanju Maksimovića, a do juče je imala rok da iskoristi povratnu klauzulu. Slepi miševi su vezistu mogli da u svoje redove vrate za sedam i po milina evra, a kako to nisu učinili sada je njgov status rešen. Tim sa ‘Mestalje’ je ipak zadržao određene procente od naredne prodaje veziste.

Zlatni orlić sa Novog Zelanda tako je stavio paraf na petogodišnji ugovor sa klubom, čiji je dres ove sezone oblačio 40 puta i postigao jedan gol. Maksimović je bio veoma važan deo igre Hetafea i posle neuspešne epizode u Valensiji, uspeo je karijeru da vrati na pravi put, te se očekuje da ima veliku ulogu i naredne sezone kada će njegova ekipa igrati Ligu Evrope.

Pre Hetafea i Valensije, dvadesetčetvorogodišnji Maksimović je nastupao za Astanu i Domažale, dok je prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter