0
Domaći fudbal

NOVA PRIZNANJA ZA NIŠLIJE: Radničkom nagrada za fer-plej, Haskiću za najboljeg strelaca!

Objavljeno: 30.05.19 u 15:36

Veoma dobru sezonu imala je ekipa sa ‘Čaira’.

Zajednica klubova Super lige i Prve lige Srbije tradicionalno na kraju svake takmičarske sezone dodeljuje trofej ‘Fer-plej’.

U prostorijama Zajednice klubova Supe lige i Prve lige Srbije danas je organizovana dodela trofeja ‘Fer-plej’ koji je ove sezone pripao ekipi Radničkog iz Niša. Trofej se dodeljuje na osnovu kriterijuma koje propisuje Pravilnik o fer pleju Fudbalskog saveza Srbije, a prema ocenama delegata prisutnih na odigranim prvenstvenim mečevima. Ovo priznanje Fudbalskom klubu Radnički je uručio je potpredsednik zajednice Superligaša Dejan Propadalo

Foto: Superliga.rs

Tom prilikom dodeljen je i trofej ‘Slobodan Santrač’ za najboljeg strelca Superlige Srbije za sezonu 2018/19 koji je ovoga puta pripao prvotimcu Radničkog iz Niša Nerminu Haskiću. Napadač Radničkog je protekle sezone postigao 24 pogotka u nacionalnom prvenstvu, te se profilisao kao lider Lalatovićevog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter