0
Domaći fudbal

FOTO; Screenshot

HOTSPORT SAZNAJE: Promene u Kruševcu, Kosanović više nije trener Napretka, spremna i zamena!

Objavljeno: 30.05.19 u 18:03

Fudbalski klub Napredak dobija uskoro novog trenera saznaje HotSport.

Misija prekaljenog vuka Milorada Kosanovića u Napretku je završena. Marko Mišković je kako saznaje naš portal juče obavio razgovore sa Kosanovićem i odlučio da će se klub u narednoj sezoni okrenuti drugom rešenju. Kosanović je u klub došao 2017.

Klub je iskoristio činjenicu da je Milan Milanović nedavno raskinuo ugovor sa Radnikom iz Surdulice i odlučio da ekspresno reaguje i dovede iskusnog stručnjaka na stadion „Mladosti“ gde će u narednoj sezoni pokušati da napravi korak dalje sa ekipom Napretka i izbori mesto koje vodi u Evropu. Iskusni stručnjak radio je u Zemunu, Vaguru, Kolubari, Radu, Tvoriori, Jedinstvu sa Uba, Laktašima, Šerifu, Hajduku iz Kule, Novom Pazaru, Radničkom iz Niša i Radniku iz Surdulice.

U slučaju da pregovori sa  Milanovićem ne budu uspešni u klubu imaju spreman i plan B, a to je aktuelni trener Spartaka Predrag Rogan.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter