0
Evropske lige

DAVID LUIZ NEMA DILEMU: Sari mora ostati menadžer Čelsija

Objavljeno: 30.05.19 u 13:52

Štoper ‘plavaca’ izneo je mišljenje njega i većine saigrača da je veoma važno da Maurisio Sari ostane na čelu kluba sa ‘Stamford bridža’.

Čelsi je sinoć dominantnom pobedom nad Arsenalom osvojio Ligu Evrope, a u drugom poluvremenu je igrao fantastičan fudbal, što mnogi smatraju da je produkt rada Maurisija Sarija.

Zbog toga David Luiz dan posle utakmice insistira da Italijan ostane na klupi Čelsija.

– Čelsi treba da uradi sve kako bi zadržao Sarija, dobro mu ide. Odradio je odličan posao tokom sezone, iako je bilo poteškoća. Ovo je bila njegova prva sezona u Čelsiju i prva u engleskom fudbalu. Sari je fenomenalna osoba i odličan trener – rekao je Luiz, a prenose britanski mediji.

Luiz je istakao da je trofej osvojen na ‘Sarijev način’.

– Čak i kada smo primili gol, nastavili smo da igramo po njegovoj filozofiji i pokušavali smo da postignemo što više golova. Bio je ovo najbolji kraj sezone za njega i Sari je to zaslužio. Na klubu je da odluči, ali ja sam srećan što je on naš trener – rekao je Luiz.

Već neko vreme se priča da će Sari preuzeti Juventus, ali je prevashodno Čelsi na potezu, što je posle dobijenog finala indirektno rekao i iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter