0
Domaći fudbal

ČAIR DOBIJA NOVI TEREN: Poznat datum početka radova i šta će sve biti urađeno!

Objavljeno: 30.05.19 u 17:29

Fudbalski klub Radnički u narednim mesecima imaće znatno bolje uslove za odigravanje mečeva.

Stadion „Čair“ uskoro će dobiti novi teren što će u mnogome olakšati uslove za igranje mečeva i treninge prvog tima. To podrazumeva promenu trave, drenažu, kao i najmoderniji ‘pop ap’ sistem navodnjavanja terena . Radovi će koštati 200.000 evra, a veći deo finansiraće se iz klupskih izvora i od strane FSS-a.

Crvena zvezda je u prethodnoj sezoni imala teren na kome su pozavideli mnogi klubovi u Evropi, a odličnu pripremu i postavljanje travnate podloge odradila je firma Greentech Sod, koja će rekonstruisati i travnatu podlogu na Čairu.

– Teren će zadovoljavati standarde koje propisuje UEFA. Biće jednakog kvaliteta kao svi dobri tereni u Evropi. To nam je i cilj – da postignemo taj nivo i da imamo u Nišu evropski teren, rekao je za „Južne vesti“ potpredsednik FK Radnički Dragan Marković

Uređivanje terena počeće početkom naredne nedelje, a kompletni radovi trebalo bi da budu završeni do početka kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi mečevi Nišlija zakazani su za 11. i 18 jul.

Sa juga Srbije pored Radničkog novi teren dobiće i Radnik iz Surdulice, na čijem su stadionu radovi uveliko otpočeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter