0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INTERNET BRUJI: Ovako su Delije, ali i Grobari, reagovali na vest o Kolarovu – ‘iskopana’ je slika iz dečačkih dana (TVITOVI)

Objavljeno: 29.05.19 u 00:05

Navijači Crvene zvezde euforično su dočekali ‘bombu’ iz Italije da bi Aleksandar Kolarov mogao da se vrati u srpski fudbal i zaigra za Crvenu zvezdu.

Italijanska ‘Gazeta delo Sport’ je prenela informaciju da bi Aleksandar Kolarov ovog leta mogao da napusti Romu i pređe u Crvenu zvezdu, za koju je igrao u mlađim kategorijama.

To je dodatno podgrejao i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je medijima sa ‘čizme’ otkrio da mu je ‘velika želja da se Kolarov vrati u Zvezdu i da su mu vrata širom otvorena’.

Ubrzo je usledila i reakcija navijača na društvenim mrežama. Ispostavilo se da mnogi nisu znali da je Kolarov nosio crveno-beli dres, pa je ‘iskopana’ i fotografija iz dečačkih dana, verovatno ona koja je stajala u registraciji u mlađim kategorijama od 1999. do 2004. godine.

Svoj komentar dali su i pojedini simpatizeri Partizana, a evo najupečatljivijih reakcija na društvenim mrežama:

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter