0
Evropske lige

KRAJ JEDNE ERE: Azar doneo trofej, pa Čelsiju rekao ‘Zbogom’

Objavljeno: 29.05.19 u 23:42

Eden Azar postigao je dva gola protiv Arsenala, fantastičnom partijom praktično nosio „plavce“ do pehara najbolje ekipe u Ligi Evrope, a po završetku finala je najavio rastanak.

Mesecima traje saga, danima mediji širom Engleske i Španije pišu da je gotovo ili da još nije gotovo, da ide ili ostaje, a nakon osvojenog trofeja sam Azar je presekao i najavio šta će se dešavati narednih dana:

– Donećemo odluku… Sada mi je važna bila samo pobeda u finalu. Ja sam već odlučio, čekam dogovor klubova. Sa moje tačke gledišta, ovo je zbogom, ali nikad se ne zna. Želeo sam oduvek da igram u Premijer ligi, uradio sam to u jednom od najboljih klubova i mislim da je vreme za nove izazove. 

Što se samog meča tiče…

– Oba tima su igrala pod nekom tenzijom jer je finale u pitanju. Nakon Žiruovog gola, počelo je sjajno veče po nas. Bili smo dobri, kontrolisali utakmicu i srećan sam jer smo osvojili trofej. Sari nam je rekao na poluvremenu samo da nastavimo da igramo fubal i pokazali smo mentalitet, zaključio je Azar.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter