0
Domaći fudbal

KOROMAN OTKRIO MALO POZNATU ISTINU: Već sam potpisao za Partizan, a onda mi je Terzić prišao u avionu… (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.19 u 18:45

Čovek koji je ostavio velikog traga u Crvenoj zvezdi, Ognjen Koroman, otkrio je da je bio vrlo blizu da zaigra u taboru najvećeg rivala.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije naše zemlje je u razgovoru za ‘Balkan Info’ pričao o svojoj karijeri i izneo ono što malo ko zna, a to je da je 2002. godine umalo završio u Partizanu.

Kako je ispričao, imao je već potpisan ugovor sa Partizanom jer ga je želeo tadašnji trener Ljubiša Tumbaković, ali je sve promenio razgovor sa Zvezdanom Terzićem u avionu po povratku nacionalnog tima iz Meksika.

– Posle dobrih igara u OFK Beogradu, već sam potpisao ugovor sa Partizanom, to malo ko zna. Tumbaković je bio trener, a onda se pojavila Majorka, tako da sam u tom trenutku birao između Partizana i Majorke. Ja sam hteo da igram u Španiji, da se oprobam, ali nisam mogao da kažem i Partizanu ne, jer je to veliki klub i za mene su bile velike impresije da igram za Partizan, a ja tada još nisam igrao za seniorski tim Crvene zvezde.

– Međutim, posle mog prvog nastupa za reprezentaciju protiv Meksika, u povratku dok smo leteli nazad, Zvezdan Terzić, tadašnji predsednik OFK Beograda mi je rekao da smo dobili ponudu Dinama iz Moskve i da je novac bolji i za mene i za klub, tako da sam odlučio da karijeru nastavim u Rusiji, u velikom klubu, možda i najvećem po tradiciji u Rusiji – ispričao je Koroman.

Pogledajte ovu njegovu izjavu od četvrtog minuta priloženog snimka:

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter