0
Evropske lige

BANE MALOM BANETU: Nisi mogao da odlučiš za koga ćeš da navijaš: Crvenu zvezdu ili Partizan

Objavljeno: 29.05.19 u 09:43

Srpski fudbaler je prihvatio ideju ruskih novinara u kojoj se odlično snašao.

A ono što je bio zadatak Branislava Ivanovića jeste da 15-godišnjem sebi napiše pismo.

Najzanimljiviji deo vezan je za priču o poziciji, kao i tome kako Ivanović nikada nije želeo da bira između dva najveća srpska kluba, po čemu je specifičan.

– Dragi 15-godišnji Bane, sreda je nešto pre 22 časa, što znači da su završena prva poluvremena u utakmicama Lige šampiona. Koji će biti rezultat, saznaćeš sutra. Na kraju krajeva, moraš da ideš u krevet. Ujutru je škola, zatim trening, pa fudbal u dvorištu. Bez tvojih golova tamo ne mogu, ti si glavni napadač. Usput, nećeš zauvek biti napadač. Tvoja veština će biti veoma korisna uskoro. Bićete pozvani da trenirate sa prvim timom Srema. Da, to je tim za koji je tvoj otac igrao. Ovo će biti tvoje prvo iskustvo. Sa 18 godina ćeš debitovati u profesionalnom fudbalu i taj meč ćeš pamtiti celog života. A onda Beograd! Nisi mogao da odlučiš za koga ćeš da navijaš: Crvenu zvezdu ili Partizan! Nikada nećeš dati srce nekom od ovih timova. Nećeš nositi dres Zvezde, za kojom je tvoj tata bolestan, niti ćeš igrati za Partizan koji vole tvoji prijatelji. Tvoja karijera će biti drugačija. Igraćeš za OFK Beograd, a zatim ideš u Rusiju… Da, znam da ne sanjaš da obučeš dres reprezentacije svoje zemlje, ali ako ne prestaneš da radiš možeš da ostaviš pečat u nacionalnom tim, napisao je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter