3
Domaći fudbal

ANTIĆ: Ostajemo u Superligi! Pilipović: Inđija je uredno podnela zahtev za licenciranje! Komisija: Postupak je u toku!

Objavljeno: 29.05.19 u 18:07

Fudbaleri Dinama poraženi su od Inđije u baražu za popunu Superlige, ali se Vranjanci nadaju da će doći do opstanka za zelenim stolom.

Na konferenciji za medije održanoj danas trener i predsednik Dinama izneo je podatak da će Dinamo ostati Superligaš jer su zeleno-beli nisu podneli zahtev za licencu.

– Inđija nije ispunila, niti podnela zahtev za licenciranje tako da imamo velike šanse da ostanemo u Super ligi. Mi smo podneli sve, oni nisu, a trebalo je da se licenciraju još u martu. O tome će odlučivati organi Fudbalskog saveza Srbije (FSS), ali mislim da imamo velike šanse – kazao je Antić

Sa druge strane, direktor Inđije Dragan Pilipović ističe da je klub podneo svu potrebnu dokumentaciju na vreme.

Inđija je blagovremeno predala svu dokumentaciju za takmičarsku 2019/20. sezonu u predviđenom roku. Malo smo kasnili sa revizijom, ali su organi FSS imali razumevanja s obzirom da je klub igrao u Baražu za popunu Superlige sa ekipom Dinama. Komisija zaseda u petak od 11 časova, a mi smo svoj posao obavili i naš klub se neće baviti nagađanjima i ‘rekla-kazala’ tvrdnjama, ističe Pilipović.

Iz Komisije za licenciranje klubova pri FSS za HotSport nisu mogli ni da potvrde, a ni demantuju ove tvrdnje jer je postupak za licenciranje u toku.

0
0

3 Komentara

  1. Antić je kockar a i ovaj Pilipović je loš čuvek i loš izbor za Fk Inđija. O raznim aferama se priča. Izaće sve na svoje samo polako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter