0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SENZACIJA NA PIRINEJIMA: Neočekivani povratak Nejmara u Španiju!

Objavljeno: 28.05.19 u 23:00

Senzacionalan i neočekivan transfer sprema se u španskom fudbalu.

Ugledni sportski novinar Džerard Romero objavio je na svom tviter profilu da su prvaci Španije i Francuske Barselona i PSŽ počeli pregovore oko povratka Brazilca Nejmara na ‘Nou Kamp‘.

Barselona i PSŽ otpočeli su pregovore oko povratka Nejmara u Barselonu! U kontra smeru bi u tom slučaju mogao biti uključen i Usman Dembele koji bi mogao da se preseli u Pariz, objavio je novinar na svom Tviter profilu.

Mediji navode da će realizacija transfera biti veoma komplikovana, a najviše iz razloga što je PSŽ spreman da učini sve kako bi zadržao Nejmara. Ipak, Brazilac ne krije da bi se rado vratio u Španiju, iako se pominjao Real, sada je Barselona isplivala u prvi plan.

Nejmar je u odličnim odnosima sa nekadašnjim saigračima Leom Mesijem i Luisom Suarezom i nema sumnje da bi njegov povratak ponovo aktivirao jedan od najjačih napadačkih trija u svetu. Nejmar je 2017. godine napustio Barselonu i otišao u PSŽ u rekordnom transferu od 222 miliona evra.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter