0
Evropske lige

ODUŽILO SE: Jedna stvar deli Luku Jovića od prelaska u Real, Ajntraht se više ne zadovoljava sa 60 miliona

Objavljeno: 28.05.19 u 19:06

I dalje vlada neizvesnost o tome gde će ‘srpski Falkao’ naredne sezone rešetati mreže.

Kao već završen posao španski mediji su objavili da je Luka Jović novi napadač Reala iz Madrida. Do transfera ipak (još) nije došlo. Luka je nedavno rekao da bi mu prijala Serija A ili Premijer liga, a to je bio signal za nove naslove. U red zainteresovanih za njegov potpis stali su Juventus i nekoliko neimenovanih klubova iz Premijer lige, ali i Pari Sen Žermen, prenosi nemački Bild.

Ajntraht je shvatio da u svojim redovima ima ‘zlatnu koku’ i želi da izvuče što više novca na konto obeštećenja za Jovića. Obeštećenje navodno sada iznosi ni manje ni više nego 100 miliona evra. Real je spreman da ponudi 60. Razumljivo, došlo je do zastoja u pregovorima i nagoveštaju da će se Jović okrenuti nekoj drugoj ligi.

Na osnovu mog iskustva rekao bih da mi neke druge lige bolje odgovaraju. Posle utakmica protiv Čelzija i Intera osećam da bih mogao odlično da se snađem u njihovim ligama. Način igranja u Seriji A i Premijer ligi mi u potpunosti odgovara rekao je Jović.

Jović je ove sezone dao 27 golova u svim takmičenjima i tako skrenuo pažnju kompletne Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter