6
Domaći fudbal

FuOTO: STARSPORT

NEKADAŠNJA ZVEZDINA ŽELJA STIŽE U HUMSKU: Partizan blizu dovođenja velikog pojačanja, i to besplatno!

Objavljeno: 28.05.19 u 00:16

Crno-beli bi uskoro mogli da završe dovođenje prvog pojačanja za letnji prelazni rok.

Kako saznje ‘Telegraf‘, defanzivac Urala Dominik Dinga veoma je blizu prelaska u redove kluba iz Humske.

Prethodne tri sezone Dinga je nosio dres Urala, ali mu u junu ističe ugovor, kada će ostati bez angažmana. Upravo na tu kartu igraju čelnici crno-beli, koji bi mogli veliko pojačanje da dovedu bez plaćanja obeštećenja. Dvadesetjednogodišnji štoper je prema pisanju ovog portala želja lično trenera Save Miloševića, a šanse da ostane u Rusiji veoma su male, te će se uprava potruditi i da mu udovolji. Naime, Dinga je tokom ove sezone odigrao samo šest utakmica i nije u planovima trenera, a šansu da vrati karijeru na pravi put mogao bi da potraži u Humskoj.

FOTO: PRINTSCREEN

Ovaj momak svojevremeno je kao biser Vojvodine, 2016. godine napustio taj klub i otisnuo se u Rusiju. Prve sezone u dresu Urala bio je standardan, ali kako je vreme odmicalo i posle promene trenera sve je manje dobijao šansu. Dinga je bio kapiten omladinske reprezetacij Srbije, a bio je i velika želja Crvene zvezde, koja nije uspela da ga dovede u svoje redove.

Dinga bi trebalo da dodatno pojača konkurenciju u poslednjoj liniji crno-belih, a ovaj klub navodno je zainteresovan i za Uroša Vitasa i Đorđa Crnomarkovića. 

0
0

6 Komentara

  1. Jos jednom izvrstan posao skautinga Partizana!Da nije Zvezde taj sektor u Partizanu ne bi ni postojao.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi nekom za skauting pričate, pa oteli ste nam Pančeva i Kovačevića, smešno lažete, a nema pameti nigde jer sve zaboravljate u roku od 45 dana kao zlatna ribica.

      0
      0
      Odgovori
  2. Dinga je najbolji posao od ove trojice! Ja sam ga zapazio kad smo igrali protiv Urala u Turskoj (ili Kipru) na pripremama….! Bas je dobar igrac, ako Partizan prodaje mlade centarhalfove onda treba svu trojicu,pod uslovom da ide i Valiente.
    Trebamo jos dosta kvalitetnih igraca ako hocemo respektibilnu ekipu. Pre svega jednog centralnog veznog, jednog versatilca kao zamenu za Pantica, krila i centralne napadace. Dosta zavisi od toga i ko odlazi.Licno bih volio da Bambi ostane…

    0
    0
    Odgovori
  3. Dinga je dobar igrac i bice ozbiljna akvizicija.Mlad je, talentovan i dosta iskustva je vec sakupio. Dobar posao u svakom pogledu! Napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  4. Браво, треба ојачати одбрану. Напа ионако углавном одбрана и постиже голове. Немојте довести офанзивног везног или нападача ни под разно. Шта ће нам они. Играћемо формацију 4-6-0

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter