0
Evrokupovi

MA KAKVO FINALE: Sariju u Seriji B bila najvažnija utakmica u životu

Objavljeno: 28.05.19 u 19:41

Čelsi i Arsenal će se sutra boriti za trofej šampiona Lige Evrope.

Dva londonska tima u Bakuu za jedno mesto prvaka drugog po rangu takmičenja u Evropi.

Maurisio Sari je uoči sutrašnjeg finala naglasio da se radi o izuzetno važnom duelu za njegov klub, kao i da su njegovi igrači spremni da pruže maksimum protiv Arsenala.

– Želim da razmišljan samo o finalu. Imam ugovor sa Čelsijem još dve godine. Pre svega, razgovaraću sa Čelsijem. Sad nije trenutak. Želimo da pobedimo i osvojimo trofej. Dobro znate moje mišljenje. Isto je kao i na prethodnoj konferenciji za medije. Hoću da pričam samo o finalu i mojim igračima, rekao je Sari, a potom dodao:

– Imali smo divnu sezonu. Prošle godine Čelsi nije ušao u Ligu šampiona, sada smo to učinili. Igrali smo u finalu Liga kupa Engleske protiv Mančester Sitija i izgubili na penale od verovatno najbolje ekipe u Evropi. Sutra ćemo igrati finale Lige Evrope. Ako pobedimo u finalu, to će sezonu učiniti još posebnijom. Na početku sezone bilo je vrlo teško razumeti moje igrače i njihov mentalitet. Nakon teškog januara počeli su da se menjaju u februaru. U ovom trenutku, volim svoje igrače. Imam 22-23 divna čoveka i igrača.

Mada, sutrašnji meč verovatno neće biti najvažniji u karijeri Italijana.

– Ova utakmica za medije je verovatno najvažnija u mom životu, ali možda ne i za mene. Ne znam. Za mene je možda bila važnija utakmica u Seriji B. Pitajte me opet sutra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter