6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘FRKA’ NA BANJICI: Lutovac ide bez obeštećenja, Partizan čeka rasplet…

Objavljeno: 28.05.19 u 11:44

Rad je izborio opstanak u Superligi Srbije, ali bi bez obeštećenja mogao da ostane bez jedinog svog reprezentativca.

Rad je dobio prvoligašku bitku, ali sada gubi onu sa svojim kapitenom. Aleksandar Lutovac zbog neisplaćenih zarada tužio je klub i tražio čiste papire. Kako za sada stoje stvari mladi reprezentativac Srbije će Crnotravsku ulicu napustiti bez obeštećenja, tačnije dobiće slobodne papire.

To spremno čeka Partizan koji je navodno zainteresovan za ‘orlića’. Ipak, nisu samo crno-beli u redu za Lutovca, navodno krilni napadač je želja AEL-a iz Larise koji predvodi Gordan Petrić. Takođe, za Aleksandra Lutovca postoji interesovanje iz Austrije i Turske.

Verujemo da mladi reprezentativac Srbije neće žuriti sa odlukom, jer predstoji Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, a Lutovac će predvoditi selekciju Gorana Đorovića. Dobre igre mogle bi da ga preporuče i timovima iz liga ‘petice’…

0
0

6 Komentara

  1. Dečak koji je svoje fudbalske korake naučio na Banjici, našao je da tuži takav klub, krajnje žalosno ponašanje Lutovca koje zaslužuje najveću osudu!

    0
    0
    Odgovori
    • Još kad bi nazovi navijača Rada koji „vode“ klub dali neku paru igračima verovatno ne bi došlo do ovog, da ne pričamo o stalnim pritiscima, torturi i drugo. Dobro je da FK Rad još postoji.

      0
      0
      Odgovori
      • О навијању говори навијач који не зна којој фракцији припада и коме је идол шиптар Фадиљ Вокри… -.-„

        0
        0
        Odgovori
      • Још када би навијачи партизана и црвене звезде више бринули о својим братским клубовима динаму из загреба, жељезничару и сарајеву, где би им крај био. А не да се баве србским фудбалом, кад већ Срби никакви нису. -.-„

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter