0
Evropske lige

FLORENTINO PEREZ: Kako sam sprečio Ramosa da ode!

Objavljeno: 28.05.19 u 20:16

Jedna od najneuspešnijih sezona nalazi se iza fudbalera Real Madrida.

U sezoni u kojoj je ‘kraljevski klub’ ostao bez osvojenog trofeja potrebni su ozbiljni rezovi to je svima jasno. Ipak, nekoliko važnih šrafova na putu je da napusti klub naredne sezone.

Florentino Perez naglasio je da bi i kapiten mogao da krene ka izlaznim vratima ‘Santjago Bernabeua„. Ipak, za sada je njegov zahtev odbijen.

– On i njegov menadžer došli su kod mene u kancelariju i rekli da imaju ponudu iz Kine, a po pravilima tamošnje lige klub ne može da plati nadoknadu. Real nije mogao da dozvoli da kapitena pusti bez obeštećenja jer bi to bio veliki presedan za ostale igrače, rekao je Perez, prenosi „Marka“.

Ramos ima ugovor sa klubom do 2021. godine. Sa Realom je osvojio četiri titule u Ligi šampiona, a označen je i kao jedan od krivaca za ispadanje iz elitnog takmičenja ove sezone od Ajaksa. Kraljevski klub je imao prednost od 2:1 pred revanš u španskoj prestonici, gde je Ajaks pobedio 4:1.

Real je sezonu završio na trećoj poziciji, a klub je ispao u polufinalu Kupa kralja!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter