0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PROMENE U NOVOM SADU: Ranko Stojić Vošina šansa?

Objavljeno: 27.05.19 u 14:12

Jedna od najlošijih sezona u novijoj istoriji fudbalskog kluba Vojvodina mogla bi da rezultira u ozbiljnim promenama.

Novosađani su igrali blago rečeno loše, na mišiće su izborili plasman u plej-of, pa nije bilo brige za opstanak, ali su česte promene trenera uzele danak pa će sezona ostati obeležena pod „ne ponovilo se“. A kako bi klub napravio kakav-takav korak napred, jasno je da su neophodne promene.

Jedno od imena koja se spominju u poslednje vreme kao mogući „spasioci“ je i Ranko Stojić, nekadašnji finansijer Rada. Stojić bi u Novom Sadu imao funckiju sportskog direktora, sa nešto proširenim zaduženjima, s obzirom na to da bi, pored izbora trenera, bio glavni zaduženi za formiranje igračkog kadra, ali i funkcionisanje omladinske škole.

Doduše, prema informacijama do kojih je HotSport došao, iako ideja jasno postoji, čitava stvar za sada nije blizu realizacije. Ostaje nam da u narednih nekoliko dana sačekamo i vidimo u kom pravcu će se situacija razvijati i kakve promene će „stara dama“ doživeti, ali kako bilo, jasno je da je upaljen crveni alarm i da je malo verovatno da će ekipa sa Karađorđa i naredne sezone biti bliža borbi za opstanak nego borbi za Evropu.

Na tragu informacije – Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter