0
Evropske lige

FOTO: Twitter / Screenshot

SERIJA A: Saša Lukić prelepim golom pogurao Torino do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.19 u 16:57

U poslednjem 38. kolu Serije A Torino je savladao Lacio sa 3:1, a junak pobede bio je naš Saša Lukić.

Mirno prvo poluvreme nije naglašavalo goleadu u drugom. U samo dva minuta domaći tim došao je do kapitalne prednosti koju nije ispuštao do kraja poluvremena.

Prvu ozbiljniju šansu na meču imao je Saša Lukić i to u završnici prvog poluvremena. Odlično se snašao Šapčanin nakon centaršuta ali je bio neprecizan i njegov udarac završio je kraj gola.

Prijala je pauza domaćem sastavu koji je od samog početka krenuo da napada stihijski i u dva minuta domaći fudbaleri rešili su utakmicu. Nakon prekida u 51. minutu Aina je odlično pronašao zaboravljenog Falkea koji je iz peterca imao lak posao da savlada Protoa.

Samo dva minuta kasnije srpski reprezentativac Saša Lukić iskoristio je kontru koju je povukao Meite, hitro je prošao iza leđa odbrane. Uspeo je Lukić da zaobiđe Protoa koji je izašao u pokušaju da ga spreči u postizanju gola, ali mu je samo olakšao posao jer je Lukiću preostalo da ‘gurne’ loptu u prazan gol.

Nakon loše reakcije odbrane Torina Ćiro Imobile je uspeo u 66. minutu da se zagradi i pošalje loptu kroz noge jednog defanzivca, a markirani Sirigu nije mogao da učini ništa. Imobile je imao priliku i u 74. minutu, ali je njegov udarac završio kraj gola.

Lorenco de Silvestri je natrčao na odbitak i šutirao je iz srca šesnaesterca za 3:1.

Serija A 38. kolo

Subota

Frosinone – Kjevo 0:0

Bolonja – Napoli 3:2 (2:0)
(Santanter 43, 88, Džemaili 45 – Golam 57, Mertens 77)

Nedelja

Torino – Lacio 3:1 (0:0)
(Falke 51, Lukić 53, De Silvestri 80 – Imobile 66)

18.00 Sampdorija – Juventus

20.30 Roma – Parma

20.30 Atalanta – Sasuolo

20.30 Kaljari – Udineze

20.30 Fiorentina – Đenova

20.30 Inter – Empoli

20.30 Spal – Milan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter