0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

RADNO NA KROVU: Voždovac sa novom podlogom u novu sezonu (FOTO)

Objavljeno: 26.05.19 u 12:32

Fudbalski klub Voždovac kreće ispočetka, a o tome svedoče novi šef stučnog štaba, ali i nova podloga na stadionu ‘Tržni centar’.

Veliki radovi na menjanju veštačke podloge koji su bili najavljivani, počeli su na stadionu Voždovca i trajaće u naredne četiri nedelje. Sada je već sigurno da će sledeću sezonu Zmajevi dočekati sa novom veštačkom travom i tako unaprediti uslove za igru na svom stadionu.

Kako je Voždovac klub koji poseduje najmoderniju infrastrukturu u Srbiji, logično je bilo i da se „osveži“ veštačka podloga na kojoj se igraju utakmice na stadionu na krovu tržnog centra, što će zasigurno omogućiti još bolje uslove za igru na „Krovu“ u narednoj sezoni.

FOTO: FK Voždovac

Moramo spomenuti i to da se radi o najkvalitetnijoj veštačkoj travi nove generacije koja je uveliko standard na stadionima širom Evrope.

Ovim velikim radovima Voždovac staje rame uz rame sa ostalim evropskim timovima koji svoje utakmice igraju na istim podlogama kao što su Nansi, Spartak Moskva, Ćezena, Cvole, Herakles, Boavista i ostali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter