3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVANOVIĆ BESAN NAKON ISPADANJA: Još ranije su odlučili da nas izbace iz lige!

Objavljeno: 26.05.19 u 18:16

Fudbaleri Dinama iz Vranja poraženi su od Inđije ukupnim rezultatom 3:2 i na taj način ispali su u niži rang. Strasti nakon meča se ne smiruju. 
Zamenik Dragana Antića Radmilo Jovanović je nakon meča u razgovoru za medije bez mnogo ustezanja govorio je o razlogu ispadanja njegovog kluba. 

– Čestitam našim igračima na odigranoj utakmici. Nedostajao nam je jedan gol. Igračima sam mnogo zahvalan na trudu i zalaganju u meču. Mi smo mnogo ranije ispali iz lige, a to su sredile naše komšije iz Surdulice, videćemo da li ćemo da nastavimo dalje da igramo u srpskom fudbalu, rekao je Jovanović

0
0

3 Komentara

  1. Haha oni kupili utakmice zadnje i planirali kradjom da opstanu. Zato bez nervoze niste zasluzili ovu ligu. Celu sezonu veze nisu imali i sad neko ih izbacio. Treba drzava malo da povede racuna o sumnjivom prelazu koji se dogodio predzadnjem kolu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter