4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVO: Crvena zvezda sutra dobija štopera iz Španije!

Objavljeno: 26.05.19 u 09:10

Načelan dogovor je postignut, a ostaje da se preciziraju sutra detalji ugovora u Beogradu, tim za Evropu počeo da se pravi.

Prvo letnje ekstra pojačanje za Crvenu zvezdu stiže iz Španije i posle dosta vaganja, kako saznaje HotSport, odlučeno je da u konkurenciji od nekoliko igrača izbor bude Alehandro Galvez (30). Španac je dobio predlog ugovora koji bi trebalo da traje dve plus jednu godinu i konačan epilog biće poznat sutra, kada iskusni štoper dođe u Beograd.

Već na prvu loptu bivšem igraču Eibara, Verdera, Las Palmasa i Rajo Valjekana dopala se ideja da svojim iskustvom „pomogne“ crveno-belima u novoj evropskoj misiji uz dobru platu plus bonuse, koji će mu doneti eventualni uspesi sa crveno-belima. Pošto mu je istekao ugovor sa „pčelicama“ i kada je sa njim obavljen razgovor posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića sa njegovim predstavnicima priča je privedena kraju. Ostaje da igrač odradi preglede i posle potpisa ugovora bude predstavljen kao veliko pojačanje za novu sezonu.

FOTO: YouTube

Kako je HotSport eskluzivno najavio juče rekonstrukcija tima šampiona Srbije polako kreće, a drugi „pik“ za štopera je već određen i očekuje se da uskoro i Radovan Pankov iz niškog Radničkog postane zvanično član Zvezde. Krenulo je od odbrane, pošto je ona oslonac ekipe trenera Vladana Milojevića.

0
0

4 Komentara

  1. Ova interesna grupa koja vodi Zvezdu u sadejstvu sa prslim menadžerima, će biti u klubu sve dok Supermen iz Feketića bude na Andrićevom vencu! Oni su sinonim današnjeg vremena a njihov primer je dragocen! Perfidno izokola sa cinične daljine nam interesna grupa koja vodi Zvezdu servira sve nove i nove “kapitalce”, koji ne vrede ni pišljivog boba! Ovi sitni pilićari i secikese rade stvari koje su podložne gonjenju! Šta je bilo sa velikim talentom Erakovićem?! Niko od ovih genijalaca iz Zvezde ga više i ne pominje a dovode istrošenog Španca sa karakteristikama penzionera!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koje je ovo sada „pojačanje“? Nije igrao niti za jedan od poznatijih klubova a oim toga ima 3o godina i pred penzijom je. Takvih Zvezda ima za dva kompletna tima. Mislim da to nije nikakvo pojačanje već bačeni nova.

    0
    0
    Odgovori
    • zamisli ove igrače zvezda da kupi: De Gea – Marcelo, Pique, Ramos, Thiago Silva – Matić, Modrić – Neymar, Griezmann, Mbappe – Messi, vrv si na ovo mislio kad si pričao za poznatije klubove

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter