Fudbaleri Dinama iz Vranja više nisu članovi Superlige Srbije, a nakon meča pomoćni trener Vranjanaca kao ‘krivca’ za ispadanje označio je Radnik iz Surdulice. Nismo dugo čekali na odgovor Surduličana.

Dinamo je na stadionu “Jumko” bio blizu iznenađenja i produžetaka, za tako nešto nedostajao im je jedan gol. Ipak, fortuna je bila naklonjena Inđiji. Nedugo nakon meča Radmilo Jovanović u izjavi Areni uzburkao je srpsku javnost.


Jovanović je za Ispadanje iz lige okrivio komšije iz Surdulice, a predsednik Radnika iz Surdulice Stanislav Tončev je u razgovoru za HotSport odgovorio na optužbu koja je došla iz Vranja.

Fudbalski klub Radnik i njegovo rukovodstvo nema nikakvu vezu sa utakmicom u Vranju i time što je Inđija pobedila Dinamo u ovom dvomeču. Mi brinemo o rezultatima našeg kluba, a o rezultatima dinama neka razmišlja njihovo rukovodstvo, rekao je Tončev za naš portal.

Prvi čovek Radnika podsetio je i na činjenicu da je Dinamo igrao veći deo sezone upravo u Surdulici.

Koliko smo mogli da pomognemo Dinamu, mi smo im pomogli. Ugostili smo ih na našem stadionu uz kompletnu logistiku i pomoć u organizaciji mečeva, rekao je Tončev i potom postavio pitanje: – Da li je trebalo i igrače da im pozajmimo da odigraju poslednji meč i spasu se ispadanja, upitao je prvi čovek surduličkog superligaša.