0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Veliki trijumf Hebeja, druga pobeda Stanojevića u sezoni

Objavljeno: 25.05.19 u 15:28

Hebej je takođe došao do druge pobede u prvenstvu i pobegao iz opasne zone.

I to nakon velikog preokreta, a na kraju rezultat je bio 3:2 u duelu Hebeja i Đangsua.

Suning je poveo već u 2. minutu utakmice kada je Li Ang doneo prednost gostima, koji su vođstvo duplirali desetak minuta kasnije. Ang je tada bio u ulozi asistenta sa Tešeiru koji se odlično snašao pred golom rivala.

A već do poluvremena Hebej je preokrenuo. Najpre ja Havijer Maskerano sjajno proigrao El Kabija u 25. minutu, da bi šest minuta kasnije Dong izjednačio nakon asistencije Markaa. Isti tandem, Markao Dong Ksuešeng bio je zaslužan i za treći gol, u 44. minutu.

Nešto ranije je Aleksandar Stanojević došao do druge pobede iz 11 mečeva, rezultatom 2:1 je njegov Peking Rene savladao Tjanđin.

I u ovoj utakmici prvi pogodak viđen je već u 4. minutu kada je Diop iz prve šanse doneo prednost domaćinu. Veliki problemi nastali su za Tjanđin Tedu na ravno pola časa igre pošto je u razmaku od deset minuta Liu Jang zaradio dva žuta kartona.

Novi maler desio se po goste u 58. minutu, nespretnom reakcijom je Ženg poslao loptu u svoju mrežu i duplirao prednost Pekinga. I sa igračem manje Tjanđin je uspeo da dođe do gola, sa kreča. U 76. minutu je Ačempong smanjio zaostatak ali to je bilo sve od gostiju u ovoj utakmici.

SUPERLIGA – 11. KOLO:

Petak

Čungćing – Henan 0:0

Subota

Peking Rene – Tjenđin Teda 2:1 (1:0)
(Diop 4, Ženg 58 AG – Ačempong 76 PEN)

Hebej – Đangsu 3:2 (3:2)
(El Kabi 25, Dong 31, 44 – Li 2, Tešeira 14)

Vuhan Zal – Tjanđin Ćuenđen 2:1 (1:0)
(Baptistao 18, Kuasi 79 – Renatinjo 90+5)

Nedelja

09.30 Dalijen – Šangaj Šenhua
11.30 Guangdžou Evergrande – Šenžen
13.35 Šangaj SIPG – Peking Guan
13.35 Šandung – Guangdžou R&F

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter