Na sastanku rukovodstva i trenera Vladana Milojevića precizirana pojačanja, a sledi angažovanje proverenih igrača.


Poraz u finalu Kupa Srbije i niz partija ispod nivoa šampiona Srbije “teraju” rukovodstvo da u letnjem prelaznom roku mora da ojača tim za Evropu. I načelan plan je napravljen dva meseca unazad, a kako saznaje HotSport posle sastanka čelnika i trenera Vladana Milojevića utanačena je vizija ekipe i transfer lista. Za mnoge je iznenađenje da su u dogovoru sa klubom “slobodni” da promene boje u inostranstvu standardna tri člana odbrane!? Na spisku se nalazi desni bek Filip Stojković, štoper i kapiten Vujadin Savić i levi bek Milan Rodić. Procena je da posle dve sezone sjaja, došao trenutak za rastanak pored činjenice da su svi produžili ugovore. Ostaje da se sačeka sledeći potez…


FOTO: STARSPORT

Od igrača sa manjom minutažom neizvesna je dalja sudbina Gorana Čaušića, Lorenca Ebisilija, Stefana Hajdina… Najmlađi defanzivac možda dobije šansu mada se traži levi bek po Evropi. Ima nekoliko opcija, a pored Radovana Pankova iz Radničkog doći će još jedan stoper pošto za Srđana Babica postoji interesovanje. Rašid Sumaila i Džonatan Kafu su završili misiju sa crveno-belima i vraćaju se u Kuvajt i Bordo, a za narednu sezonu na spisku nisu Nenad Milijaš, koji je zavrsšo karijeru, kao ni iskusni golman Nemanja Supić, kom ističe ugovor.

FOTO: STARSPORT

I to nije sve, ukoliko dođu ponude za El Fardu Bena, Marka Marina i Branka Jovičića uslediće prodaja tokom leta ili najkasnije u avgustu. Nema šta, sveža krv je potrebna kao i dodatni kvalitet pošto je plan treći put dočekati jesen u Evropi.