1
Domaći fudbal

PIĆE, NARGILE I MUZIKA: Sale u prvom planu, Savo se latio mikrofona – na proslavi i povratnik u tim Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.19 u 14:12

Crno-beli su osvojen Kup protiv Crvene zvezde slavili do duboko u noć.

U jednom od prestoničkih lokala igrači, stručni štab, pa i navijači Partizana su proslavljali veliki trijumf, koji je po mnogima spasio sezonu kluba iz Humske, iako u još jednoj godini nije osvojena titula šampiona Srbije.

U prvom planu bio je legendarni kapiten Saša Ilić, koji se na najlepši način oprostio od aktivnog igranja fudbala, pa je i celo veče bilo emotivno i u znaku pesama posvećenim baš njemu.

Odmah pored njega, cele večeri bio je Ognjen Ožegović, povratnik u tim Partizana posle pozajmice u Rusiji. Nije tajna da su Ožegović i Ilić bili gotovo nerazdvojni u Partizanu, a videćemo šta će biti sa statusom napadača koga je Zoran Mirković ‘izbrisao’ krajem prošlog leta.

Vrlo zanimljivo je bilo i kada se mikrofona latio trener Savo Milošević, i to kada se svirala pesma, ranije posvećena Laminu Dijari, a sinoć strelcu Bojanu Ostojiću.

– Niko te nikad voleti neće, ko što te volim ja, Ostoja, Ostoja, ‘ubico cigana’ – pevali su fudbaleri Partizana, ali je deo u kom se spominje suparnički tabor Savo Milošević prećutao u znak respekta prema najvećem rivalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter