0
Evropske lige

TADIĆ OTVORIO DUŠU: Legao sam u krevet i počeo da plačem uz tužnu srpsku muziku!

Objavljeno: 24.05.19 u 22:23

Naš reprezentativac Dušan Tadić otvorio je dušu medijima u Holandiji i objasnio koliko mu je teško bilo nakon poraza od Totenhema.

Ajaks je imao priliku da odličnu sezonu kruniše plasmanom u finale Lige šampiona, ali je ipak Totenhem taj koji će imati priliku da u prvom finalu u istoriji kluba dođe do pehara.

– Znate, kada sam razočaran predam se emocijama. Tada izbacujem svu negativnost iz sebe. Kada sam došao kući pustio sam neku tužnu srpsku pesmu, seo na kauč. Onda sam otišao da spavam. Mislim da samo jedan sat te noći nisam plakao. pomoglo mi je kada sam ujutru ugledao svoj udecu, rekao je Tadić .

Kada se sve sabere Ajaks je imao iza sebe više nego dobru sezonu, a Tadić je saglasan sa mišljenem javnosti.

Ovo je bila fantastična sezona, bili smo veoma gladni… Ajaks je učinio Ligu šampiona zanimljivom. Zaslužili smo da igramo u finalu, dodao je Tadić.

Tadić je istakao da mu je ove sezone pomogla zimska pauza na koju se nije navikao.

Dugo sam igrao u Engleskoj, ali ta pauza zaista mnogo znači. Pazio sam na način ishrane, to mnogo utiče na igru. Naš način igre ove sezone mi je dao dodatnu energiju, zaključio je Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter