0
Auto Moto

SPORT NA TV: Finale kupa i derbi između Zvezde i Partizana na nacionalnoj ferkvenciji…

Objavljeno: 23.05.19 u 08:35

U centru pažnje danas je svakako finale Kupa Srbije u kom će na stadionu ‘Rajko Mitić’ koplja ukrstiti večiti rivali Crvena zvezda i Partizan.

Crvena zvezda i Partizan danas spuštaju zavesu na ovu sezonu. Crveno-beli jure duplu krunu, dok sa druge strane crno-beli spas turbulentne sezone. Nema sumnje da je pred nama novi spektakl, a videćemo nešto pre 21 čas ko se bolje nosi sa pritiskom. Prenos utakmice je na televiziji ‘O2’ od 19 časova, ali i na ‘Areni sport’.

Kad smo kod ‘Arene sport’ izdvajamo i Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu, pre svega veliki derbi od 16.15 na drugom kanalu, a sastaju se Rusija i SAD. Svakako će zanimljivo biti i od 20.15 kada se u derbiju sastaju Finska i Švedska.

Sport klub nam donosi prenose odbojkaške Lige nacija, a Srpkinje od 20 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igraju protiv Turske. Prenos je na prvom programu. Evo kompletnog sportskog TV programa za danas:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter