0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVIM REČIMA SAŠA ILIĆ JE OTIŠAO U PENZIJU: Poruka za mlađe – ‘Na onima koji ostaju je da…’

Objavljeno: 23.05.19 u 22:24

Saša Ilić se od profesionalnog igranja fudbala oprostio osvojenim Kupom Srbije, a legendarni kapiten Partizana nakon meča bio je pun utisaka.

– Lepši završetak karijere nisam mogao da zamislim. Hvala saigračima jer su večeras odigrali ovakvu utakmicu. Bio je pravi derbi, dosta duela, Partizan je bio bolji od Zvezde i zasluženo osvojio kup. Čestitao bih Crvenoj zvezdi na tituli, a na igračima Partizana koji ostaju je da pokušaju da sledeće godine titulu vrate u Humsku, ostavio je svojim naslednicima Ilić zadatak.

O svom oproštaju nije želeo previše da duži:

– Posle četiri, pet godina priče došao je dan da i igrači i navijači ne žele, ali ja sam prelomio. Pre neki dan je bilo emotivno u Humskoj, kao i ovo večeras. Hvala svim navijačima koji su mi ovo priredili i saigračima koji su bili uz mene i bili mi podrška. Da ne spominjem trenere i ljude koji rade u Partizanu i na Teleoptiku.

FOTO: STARSPORT

Ističe Ilić da nije bilo potrebe za preterano motivišućim govorima:

– Držim im govor svaki dan. Nije bilo potrebe za tim, Momci su znali da nismo imali sezonu kakvu smo želeli i da je važan ovaj kup.

Za kraj, Ilić je odbio da otkrije šta je u pitanju, ali je pomoglo:

– O ritualima ne pričam, ali ispostavilo se da kad uradimo to, pobeđujemo, dodao je Ilić na pitanje o ritualu sa štoperom crno-belih, Bojanom Ostojićem.

(Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski i Stefan Smuđa)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter