0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSTOJIĆ POSLE FINALA: Šanse da ostanem su 50:50 – ja želim, a uprava ne…

Objavljeno: 23.05.19 u 22:06

Pobedu u finalu Kupa crno-belima je doneo iskusni vezista.

U 14. minutu utakmice u protivničkom kaznenom prostoru najbolje se snašao Bojan Ostojić, koji je uspeo da matira Borjana.

Tridesetpetogodišnjem vezisti ističe ugovor, a nepoznanica je da li će mu uprava ponuditi novi.

– Ne zna šta bih rekao. Presrećan sam. Ističe mi ugovor, oprostio sam se sa saigračima… Na meni je da razgovaram sa ljudima iz uprave. Šanse da ostanem su 50:50, ja hoću da ostanem, oni neće, šalim se (smeh), počeo je defanzivac, pa dodao:

– Najbitnije je da smo pobedili. Jedino smo mi igrači smo verovali i na kraju je sve ispalo dobro. Uspeli smo da podignemo trofej koji smo zaslužili tokom cele godine.

Ostojić smatra da je njegova ekipa spasila sezonu ovom pobedom.

– Jeste, naravno. Kada se osvoji trofej mnogo je lep osećaj, pogotovo kada igrate za Zvezdu ili Partizan.

Zanimljiva situacija je viđena posle njegovog potka, jer dok je defanzivac sam slavio gol na atletskoj stazi, sudija Simović je dao znak da se meč nastavi.

– Ne znam gde sam se nalazio. Išao sam na nekoliko strana, nisam znao gde ću u tom trenutku. Uspeli smo da sačuvamo taj gol prednosti i srećan sam zbog toga. Zahvalan sam svima u stručnom štabu koji su mi ukazali poverenje.

FOTO: STARSPORT

Pobedonosni gol Ostojić je posvetio porodici.

– Pogodak posvećuejm supruzi Mariji i ćerkici Viktoriji. Oni su godinu i više bili uz mene. Borili smo se kroz sve i svašta, na kraju izborili i nagrada je došla na najbolji mogući način.

U prošlom susretu ovih timova u Kupu, pobedu crno-belima je takođe doneo štoper, Nikola Milenković.

– Upravo sam se danas čuo sa Blekijem i poželeo mi je sreću. Rekao mi je da ću danas postići pogodak.

Tokom većeg dela sezone Ostojić je bio u drugom planu, ali je na kraju postao pravi junak.

– Mogu što se mnogo stvari tiče da budem zadovljan. Želim da kažem mlađim kolegama da nikada ne odustaju jer uvek dođe taj deo koji zaslužiš. Da se lako ne predaju, a meni se vratilo na najlepši način golom u derbiju

Kapieten ekipe Saša Ilić večeras se oprostio od fudbala.

– Imamo ritual koji ne mogu da otkrijem pre utakmice, nastavlja se svake sezona i osvoljili smo. Častiću večeras ja. Ako produžim ugovor nastavićemo taj ritual…

Na kraju utakmice Ostojić je od saigrača tražio da budu kulturni.

– Mi smo kulturna ekipa i tako bi trebalo da se ponašamo na terenu i van njega i da budemo primera mlađim igračima i svakom klubu, zaključio je defanzivac.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Stefan Smuđa i Darko Noveski)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter