11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NADMAŠILI SEBE, IMAMO PROVOKACIJU SEZONE: O ovoj koreografiji navijača Zvezde još dugo će se pričati! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.19 u 19:22

Navijači Crvene zvezde po ko zna koji put su pokazali da, kada je u pitanju kreativnost, ne poznaju granice.

Kao inspiracija najvernijim fanovima crveno-belih poslužio je kultni film „U raljama života“ iz 1984. godine i legendarna scena čiji glavni akteri su Velimir Bata Živojinović i glumica Vitomira Lončar.

Te scene možete da se podsetite ovde:

(Youtube/ tarinka16092006)

Tu repliku su iskorikstili i navijači kluba sa Marakane, a u njihovom „izvođenju“ to je izgledalo ovako, uz poruku – „Ovaj program nije namenjen osobama mlađim od 18 godina“ i znak „18+“ na vrhu tribine:

(Youtube/HotSport)

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

(Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski i Stefan Smuđa)

 

0
0

11 Komentara

  1. Kakvi bre navijači,to su huligani(i sa severne i sa južne tribine) koji nemaju trunke mozga i oni ovu parolu nisu smislili…To je maslo kluba , u ovom slučaju CZ ništa nisu bolji ni PFC-

    0
    0
    Odgovori
  2. Za C. Zvezdu navijam od 1965 godine!!! Da li je to malo? A, ovaj transparent je za prave navijace, bilo kojeg kluba, velika – sramota! Uzas od nivoa ovih tzv. navijaca!

    0
    0
    Odgovori
  3. I, nakon svega, ko je koga karisao sinoc?
    I ja pitam je li vasa tetka uspela da se vrati iz B.Krupe i prekratila vase muke!?
    Partizan da se izdigne iznad svih vasih primitivizama i da nastavi da raste do titule u godinu ,ako bog da!
    Najvaznije od svega je da svoju decu sacuva i ne prodaje ih makar za dve godine! Tada bi uzeli velike pare zanjih.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ružno je ovo što su navijači priredili,ja kao navijač Zvezde ograđujem se od ovih vulgarnosti. Ovo mi nije ni lepo ni simpatično.

    0
    0
    Odgovori
  5. Objektivno,Zvezda već mesec dana slavi titulu i samo su o tome mislili,kao da su osvojili ligu šampiona.Milojević je čestim izmjenama i rokadama totalno poremetio tim. Pojedini igrači igrali su svakih deset dana,ispali su iz forme i nezainteresovani su. Posebno se to odnosi na odsutnog Ivanića,Bena,Milunovića.Ništa nije pokazao ni Marin,Jovančiću je lopta stalno bežala,a Savić je priča za sebe. Ovaj tim treba dobro protresti i zahvaliti se igračima kojima je svejedno da li će pobediti ili izgubiti.

    0
    0
    Odgovori
  6. Evo najiskrenije misljenje, drago mi je da je utakmica prosla bez incidenata ali sam jako razocaran ocajnom igrom Crvene Zvezde nista nisu pokazali nisu se trudili, onaj mali klinac Pavlovic je strpao u dzep pojeo za dorucak Zvezdinu rezervu sporog balvana Pavkova koji je opet podbacio bio najgori na terenu uopste nema kvalitet i kontinuitet za prvi tim Crvene Zvezde

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa miloje bolje da se ubije…da izgubi od onog koji nikad nije bio trener.sada nek se jave oni koji pricaju o pavkovu,benu,milunovicu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter