0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

JUNAJTED ‘KRADE’ POJAČANJE BARSELONI: Rabio ima poziv sa Old Traforda

Objavljeno: 23.05.19 u 20:09

Adrijen Rabio jedan je od fudbalera čije ime će gotovo sigurno u narednim nedeljama puniti stranice što internet što pisanih medija, pogotovo nakon najava da bi sjajni Francuz mogao da u „duel“ dovede dva evropska giganta.

Rabio je tokom jeseni odbio ponudu Pari Sen Žermena za produžetak ugovora, pa će kao slobodan fudbaler napustiti „Park prinčeva“, a za njegove usluge već neko vreme interesuje se Barselona, koja je, prema navodima, u par navrata bila nadomak potpisivanja ugovora sa sjajnim vezistom.

A u trku je, prema pisanju Mančester Ivninga, ušao i Mančester Junajted. Navodno, 24-godišnjak se nalazi na samom vrhu liste pojačanja koje Ole Gunar Solskjer vidi sa ciljem napada na šampionsku titulu naredne sezone.

Podsećamo, Rabio je van ekipe još od decembra, a poslednji meč odigrao je protiv Crvene zvezde u Beogradu u okviru Lige šampiona. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter