in ,

VUJADIN SAVIĆ: Prvi sam koji ne želi da moja supruga i deca dođu na stadion, ali…

Zvezda će formalno ‘gostovati’ Partizanu na stadionu ‘Rajko Mitić’ 

Meč Zvezde i Partizana u finalu Kupa Srbije (četvrtak od 19 časova) se željno isčekuje, a jedan od iskusnijih na terenu biće i Vujadin Savić. Defanzivac Crvene zvezde je pred meč bio kratak.

– Iza sebe imamo fenomenalnu sezonu na prvom mestu. Cilj Crvene zvezde jeste osvajanje duple krune. Zvezda na to čeka 12 godina i iskreno se nadam da je ovo sezona u kojoj ćemo uspeti da kući odnesemo dva trofeja, poručio je Savić.

 

Savić je poručio da ne voli da na tribinama vidi članove uže porodice.

– Ja sam prvi koji supruzi i deci ne dozvoljavam da dođu na stadion, ponajviše zbog moje koncentracije. U poslednje vreme stanje na tribinama je sve bolje i ide ka tome da bude što manje nereda i da ponovo fudbal bude u centru pažnje, poručio je Savić.

FOTO: STARSPORT 

Diskusija

Odgovorite
  1. A, ja sam prvi koji ne želim da dođem na stadion jer igraju takvi kao ti, Stojković, Čaušić, Jovičić, Boaći i Ben! Sve vas nabrojane sam gledao u grupnoj fazi LŠ i svi vi ste pokazali da je takmičenje u Evropi prevazišlo vase limitirane mogućnosti. Zbog toga što ste igrali vi navedeni u onim akcionim spektaklima igra Zvezde je bila hit komedija za evropske gledaoce! Nije mi jasno koji je to lumen iz Zvezde odlučio da tebe dovede, jer ako ti možeš igrati u Zvezdi onda mogu i ja! Hoću da potpišem ugovor sa Zvezdom jer imam jednako pravo kao i ti! Zajednička osobina za mene i tebe je što oba nemamo pojma!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

STOJKOVIĆ: Nisam provocirao – ovo je pravi razlog zašto je birao da brani ispod Severa!

STRELJAŠTVO: Poznati su svi učesnici finalnog turnira Evropske lige mladih