0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAO DOGOVOR: Trojica igrača Zvezde nisu na prodaju, izvestan odlazak mladog napadača!

Objavljeno: 22.05.19 u 11:03

Posle finala Kupa Srbije rukovodstvo Crvene zvezde će sa trenerom Vladanom Milojevićem skockati plan tima za novu sezonu, a golgeter se u slučaju dobre ponude seli u Nemačku.

Nema mnogo vremena da se kuju planovi, pa su neki potezi već povučeni u formiranju tima Crvene zvezde za narednu sezonu, pre svega zbog kvalifikacija za Ligu šampiona. Rukovodstvo kluba je prihvatilo stav trenera Milojevića da Milan Borjan, njegov imenjak Pavkov i Marko Marin nisu na preodaju i da do avgusta treba da ostanu u klubu. Uz njih je tu i ‘vojnik’ Elfardu Ben i ukoliko bude potpuno spreman Ričmond Boaći.

U slučaju ostalih igrača sve ponude biće razmatrane, a kako saznaje Hotsport posle Alekse Terzića i njegov kolega Dejan Joveljić verovatno napušta redove šampiona i za sada je najbliži selidbi u Nemačku. Postoje dva zainteresovana kluba, prevogori traju i ostaje da se uskoro izvaga najbolja opcija za obe strane.

Prelazni rok je u povoju i kada se oslobodi mesto neko će doći planski tako da će Joveljića zameniti Nestorovski (skupa investicija) ili Tomane, koji je pre godinu dana bio meta i tada je zatezala Tondela, saada je situacija znatno bolja pošto mu ističe ugovor u junu 2020. godine. Dosta je imena u opticaju, a svako od njih nosi epitet pojačanja.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter