0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MIHAJLOVIĆ IZNENADIO NA KONFERENCIJI POSLE OPSTANKA: Da, Juventus me je zvao – ali…

Objavljeno: 21.05.19 u 00:17

Osvojenim bodom večeras u Rimu, Bolonja je izborila opstanak u Seriji A.

Lacio i Bolonja su remizirali rezultatom 3:3 na Olimpiku.

A srpski stručnjak Siniša Mihajlović je odradio ono zbog čega je doveden u Bolonju, da izbori opstanak mada mnogi nisu verovali u to pri dolasku.

– Niko, ili samo par ljudi je verovalo da ćemo opstati u Seriji A ove godine. Ja sam bio jedan od tih. Video sam kvalitet i karakter u ovom timu. Kako je vreme prolazilo, bio sam sve uvereniji u opstanak. Mislim da je opstanak i sve što sam uradio za ovo vreme jedno posebno čudo. Hvala igračima, koji su prvo veliki ljudi, a potom i fudbaleri. Imali smo i teških trenutaka, ali smo se držali zajedno, verovali u opstanak i uspeli na kraju, rekao je Mihajlović.

Potom je usledilo pitanje o tome da li je istina da je u igri da sedne na klupu Juventusa, kao i Lacija:Đ

– Da, Juventus me je zvao – pre pet godina. Naš posao trenera podrazumeva stalno sazrevanje, napredovanje, mukotrpan rad i širenje znanja. Morate i da pratite trendove u fudbalu i nove tendencije tako da sam drugačiji trener danas nego što sam to bio pre pet godina. Rođen sam spreman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter