0
Domaći fudbal

KAD JE TEŠKO KORAK: Radov heroj ZA HS – Lako ćemo da se dogovorimo o nastavku saradnje!

Objavljeno: 21.05.19 u 18:52

Fudbaleri Rada bili su na izlaznim vratima iz Superlige Srbije, ali je jedan čovek uspeo u završnici sezone u ekipu da unese potrebnu svežinu i još jednom spasi Rad ispadanja.

Kad god je Radu teško Bogdanu Koraku nije problem da se ‘uhvati’ vrućeg krompira i vraća klub iz prežaljenih Superligaša. Pedesedevetogodišnji trener i igračka legenda kluba sa Banjice na klupi tima sedeo je 2005. godine, a kao sportski direktor u klubu je radio 2015. godine, ponovo je ove sezone seo na klupu Rada i još jednom ga spasao teške situacije.

– Prošli put sam na poziv mog prijatelja Slađana Nikolića došao u klub i zajedničkim snagama obezbedili smo tada opstanak u ligi. Ponovo smo ove godine obezbedili opstanak, ali ove godine veliki deo uspeha nose mladi talentovani ljudi iz Radove škole koji su zajedno sa mnom vodili Rad ka opstanku, počeo je Korak razgovor za HotSport.

Korak se potom okrenuo zavšrnici sezone.

– Uspeli smo da napravimo odličan rezultat u završnici sezone. Obezbedili smo opstanak i u šest mečeva osvojili smo 12 bodova. Mislim da smo po prikazanoj igri mogli da pobedimo i Zemun. Ipak, bitno je da smo uspeli da dođemo do rezultata koji nam je doneo opstanak u ligi. Bitna stvar na kojoj naredne sezone treba da radimo jeste da napravimo uslove u klubu da nam se ovakva sezona nikada više ne ponovi, rekao je Korak.

Navijači Rada željno isčekuju informaciju o tome hoće li Bogdan Korak i naredne sezone biti na klupi Rada.

– Još uvek nismo obavili razgovore, jedino je to za sada sigurno. Ja sam odradio ono što smo se dogovorili, Rad je ostao u Superligi. Sa moje strane verujem da problema u dogovoru nastavka saradnje neće biti. Ukoliko ostanem u klubu cilj je da napravimo tim koji će se vratiti u vrh Superlige i koji će konkurisati svake sezone za plej-of. Radova škola treba da se ponovo vrati na vrh kada je bila prepoznatljiva širom Srbije i regiona. Malo ćemo da odmorimo od stresa iz prethodnih nedelja, ali napominjem, najmanji problem je da se dogovorimo, svi znaju da je Rad moj klub, rekao je Bogdan Korak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter