2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JANKOVIĆ SUROVO ISKREN: Nisam smeo da se vratim u Zvezdu, a ovo je razlog…

Objavljeno: 21.05.19 u 15:26

Boško Janković iskren do koske, iskusni vezista govorio je o Crvenoj zvezdi.

U podkastu ‘Sve u 16‘ gost je bio Boško Janković nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. Imao jej 2016. godine ponudu da se vrati na mesto uspeha, ali tada nije došlo do saradnje sa Zvezdom, a Janković je otkrio zbog čega je tako bilo. On je otkrio da je nekoliko godina imao problema sa povredom kuka i jednostavno nije želeo da se vrati u Zvezdu ako ne može klubu da da maksimum.

– Shvatio sam da ne smem da se vratim u takvom stanju u klub koji mi je dao sve u životu. Ne znam zašto sam toliko ćutao, valjda zato što nisam znao kako da rešim taj problem. Možda je trebalo da se ranije operišem. Pre šest nedelja sam prvi put hodao bez bola. Možda bi neko na mom mestu potpisao ugovor, ali ja nisam želeo da govore kako sam se vratio zbog para. Ako ih do sada nisam uzeo, onda je u meni problem, otkriva Janković u razgovoru za Mondo.

Janković je u Crvenoj zvezdi nastupao od 2002. do 2006. godine, a potom je nosio dres Majorke, Palerma, Đenove i Verone. Za Srbiju je odigrao 31 meč u kojima je postigao pet golova.

FOTO: STARSPORT

0
0

2 Komentara

  1. Imao je talenta bas steta al napravio je dobru sezonu ima Zvezdin grb na ruci istetoviran toliko o toj ljubavi .Ta njihova generacija najjaca posle 91 oni su ispali sa rezultatom dva dva sad se Zvezdi protiv Salzburga vratiloo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imao je talenat za Brselonu ili Real Madrid ali nikad nije uspjeo da taj talenat pokaze do kraja,mozd ai njaboji igrac po kvalitetu u onoj Ljupkovoj i Zenginoj eri…Strasan talenat,dribling,pas,sut,lucidnost,svaki potez fudbalski,ali nije dao djavo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter