0
Domaći fudbal

VESELO U ZVEZDI: ‘A od kuma… Titula!’

Objavljeno: 20.05.19 u 19:29

Crvena zvezda juče je proslavila osvajanje titule Superlige Srbije za sezonu 2018/19.

Retka situacija u svetu fudbala, a desila se u Ljutice Bogdana, jeste da u jednoj ekipi igraju ljudi koje ne spaja samo fudbal.

Reč je o kumovima, Branku Jovičiću i Milanu Jevtoviću koji su uspeli da osvoje zajedničkim snagama šampionat Srbije.

– Ovo je kruna sjajne sezone i moja druga osvojena titula. Veoma smo srećni, a posle ovog spektakla želimo novi trofej i da ‘duplom krunom’ zaokružimo sezonu iz snova, izjavio je Branko Jovičić.

Jovičiću prva, a njegovom kumu, saigraču i velikom prijatelju Milanu Jevtoviću prva titula prvaka Srbije. Neraskidiva veza van terena takva je i na igralištu, a zajedno su u prošloj noći i proslavili zajednički uspeh i trofej.

– Ovo je moj prvenac i drago mi je da sam na ispraćaju Nenada Milijasa u igracku penziju postigao gol. Uspeo sam da budem najbolji sa Rozenborgom, ali ovo je nešto posebno što ispunjava srce i dušu. Moje je da radim i svaku priliku koristim da postanem standaradan i drago mi je što sam deo ovog tima, kazao je Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter