0
Domaći fudbal

NEVERICA, PA EUFORIJA: Jedno navijačima omraženo ime došlo po medalju – onda je na teren izašao Pavkov a tribine eksplodirale (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.19 u 18:30

U analima će sezona 2018/19 ostati upamćena kao jedna od najuspešnijih generalno, ali i bez konkurencije najuspešnija u periodu posle osvojene titule u Bariju, ali jedan detalj sa proslave će svakako zasmetati navijačima crveno-belih.

Naime, tokom predstavljanja igrača koji su pomogli Zvezdi da dođe do 30. šampionske titule, među prozvanim igračima našao se i Džonatan Kafu.

Brazilac je u Zvezdu stigao prošlog leta i trebalo je da predstavlja veliko pojačanje u napadu na Ligu šampiona, a potom i u grupnoj fazi ovog takmičenaj, ali se pokazao kao veliki promašaj jer nije pokazao ni delić kvaliteta koji poseduje. 

On je odigrao samo devet mečeva za klub iz „Ljutice Bogdana“ i pogodio mrežu rivala dva puta. 

(Youtube/HotSport)

A odmah potom na travnati tepih stadiona „Rajko Mitić“ kročio je i jedan od junaka protekle sezone, sjajni napadač Milan Pavkov, a stadion… Poslušajte i sami:.

(Youtube/HotSport)

Potom je usledio red ovacija i aplauza za Nenada Milijaša…

A potom je na red došla i poruka za trenera Vladana Milojevića:

(Youtube/HotSport)

Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter