0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA LISTI ŽELJA: Zvezda pikirala napadača za novu evropsku misiju

Objavljeno: 19.05.19 u 10:46

Ako Ričmond Boaći bude nastupao za Ganu na Kupu Afrike preskočiće prvo kolo kvalifikacija i klub želi da angažuje iskusnog golgetera.

U Crvenoj zvezdi polako sužavaju krug pojačanja prema potrebama tima i sistema trenera Vladana Milojevića koji će komandovati sa klupe i naredne sezone. Pred zvezdom je ostalo dosta posla u finalu Kupa Srbije, a sportski sektor uveliko razgovara da neke poslove završi do polovine juna i kako HotSport saznaje na spisku željaj se ponovo nalazi Ilija Nestorovski (29). Golgeter je od prošlog leta u fokusu, ali je Palermo tražio visoko obeštećenje i sada se situacija promenila iz korena pošto je klub sa Sicilije izbačen u Seriju ‘C’. Automatski su igrači slobodni i crveno-beli su krenuli u misiju dovođenja proverenog golgetera.

Ovaj potez je potreban u slučaju da Ričmond Boaći bude nastupao za Ganu na Kupu Afrike u Egiptu mora da preskoči prvo kolo kvalifikacija, koje je zakazano već za 9. jul. Nije tajna da postoje opcije za drugu prodaju napadača do kraja avgusta. Ostaje da se ubrzo oglasi Nestorovski koji je odigrao 28 utakmica i postigao je 15 golova, a za reprezentaciju Severne Makedonije nastupao je na 21 utakmici i pogodio mrežu rivala 4 puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter