0
Fudbal

FOTO: farmafootball.blogspot.com

KATALONCI ‘OTVORILI KARTE’: Poznato kada bi Grizman mogao put Katalonije

Objavljeno: 19.05.19 u 17:45

Trener Barselone Ernesto Valverde prokomentarisao je potencijalni dolazak Antoana Grizmana, i tom prilikom „spustio loptu“ nakon prvobitno nastale euforije među navijačima.

Grizman je pre nekoliko dana potvrdio da će na kraju sezone napustiti Kataloniju, mediji širom Evrope preneli su da je nova adresa gotovo sigurno Barselona, ali je Valverde u najnovijoj izjavi istakao da „niko neće potpisivati, bar ne za sad“:

– Pregovaramo sa nekoliko klubova oko nekoliko fudbalera, ali nijedan transfer neće biti realizovan pre naredne nedelje i utakmice protiv Valensije u finalu Kupa Kralja.

Ipak, Valverde ističe da pregovora jeste bilo:

– Istina je da smo kontaktirali Atletiko, i istina je da pregovori traju, ali sezona nije gotova. Pred nama je finale Kupa Kralja i pokušaj da osvojimo duplu krunu. Moramo da budemo fokusirani na to. 

Dodao je potom šef struke tima sa Kamp Noua da će vremena biti nakon toga „na pretek“:

– Kada proše finale imaćem ovremena za sve. Nećemo otkriti ništa novo ukoliko kažemo da pregovaramo sa igračima iz drugih timova. Videćemo… Grizman je sjajan fudbaler. To smo oduvek i tvrdili, zaključio je on.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter