3
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Lalatović nema ponudu iz CSKA! Moguća selidba u Rusiju ili ostanak na Čairu!

Objavljeno: 19.05.19 u 09:54

Iako je izgledalo da je Nenad Lalatović na korak od potpisivanja ugovora sa CSKA iz Sofije to neće biti slučaj saznaje HotSport.

Navijači u Nišu mogu da odahnu, iako treneru ‘Reala sa Nišave’ posle današnje utakmice ističe ugovor, o odlasku nije ništa definitivno odlučeno. Trener Radničkog ne ide u Sofiju. Kako saznaje HotSport iz izvora bliskih treneru niko iz CSKA nije zvanično kontaktirao Nenada Lalatovića.

Sam Nenad Lalatović ranije je izjavio da je srećan na Čairu i da ne bi imao ništa protiv da ostane u Radničkom, ali da će o eventualnom produžetku saradnje nakon završetka sezone razgovarati sa Ivicom Tončevim. Prioritet Lalatovića jeste inostrani angažman, ali ne po svaku cenu. Lalatović je sa Radničkim ove sezone obezbedio drugu poziciju i novi izlazak u Evropu, a takođe je zabeležio i 13 uzastopnih pobeda u Superligi što je apsolutni rekord Radničkog.

Kako nezvanično saznajemo pored ostanka na Čairu za Lalatovića je interesovanje pokazao jedan tim iz Rusije, ali još uvek nije upućena zvanična ponuda.

0
0

3 Komentara

  1. Lale, nemoj produžavati ugovor sa Radničkim, jer si sa njim postigao plafon, sada se malo odmori jedno 2 meseca i budi strpljiv, jer već u septembru će Zvezda tražiti novog trenera, pošto će ispasti iz Evrope ako trener i dalje bude Milojević!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter