0
ATP

SPORT NA TV: Fešta na ‘Marakani’, Zvezda podiže 30. pehar, Novak protiv nadala za novi trofej

Objavljeno: 19.05.19 u 08:45

Veoma bogat sportski program je pred nama, a slika dana stićiće nam sa našeg najvećeg stadiona gde Zvezda proslavlja titulu.

Danas se spušta zavesa na Superligu Srbije. Crvena zvezda će na svom stadionu dočekati Napredak, a pred sam početak meča biće uručen pehar crveno-belima. Utakmica ima revijalan karakter, ali fešta koja će uslediti sigurno privlači interesovanje. Početak prenosa je od 18 časova na Areni sport jedan.

Partizan sezonu zatvara protiv Proletera iz Novog Sada. Crno-beli igraju pred praznim tribinama, a ovo će biti samo meč više u uigravanju za finale kupa sa Crvenom zvezdom u četvrtak. Prenos je na Areni sport tri od 19 časova, ali i na TV O2.

Arena nam takođe donosi prenose italijanske Serije A, a najzanimljiviji meč je na Areni sport tri gde Empoli koji se bori za opstanak dočekuje Torino koji se nada Evropi. Prenos je od 15 časova.

Kada je reč o Sport klubu tu izdvajamo finale mastersa u Rimu u kom Novak Đoković igra ‘veliki derbi’ protiv Rafaela Nadala. Prenos je na Sport klubu jedan od 16 časova, naravno ako program ne pokvari kiša.

Sport klub nam od 20.30 donosi i finale Evrolige u kom se sastaju Anadolu Efes i CSKA iz Moskve. Srbija ima jednog predstavnika, a to je plejmejker Vasilije Micić.

Kada je reč o fudbalu, tu izdvajamo pretposledje kolo Superlige Turske i veliki derbi između Galatasaraja i Bašakšehira. Naime, dva tima imaju isti broj bodova i pobednik bi mogao da reši pitanje novog šampiona Turske. Prenos je na prvo kanalu Sport kluba od 18 časova.

Evo kompletnog sportskog TV programa za danas:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter