0
Evropske lige

TRENER BEZ PREMCA: Dekada pripada neprikosnovenom Pepu! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.19 u 20:51

Fudbal je igra u kojoj pobeđuje ekipa koja se bolje pripremi, a od današnjeg junaka priče nema boljeg u pripremi mečeva.

Mančester Siti je današnjom pobedom nad Votfordom od 6:0 na ‘Vembliju’ uspeo da osvoji novi pehar. Predvodnik tima sa klupe bio je talentovani i mladi stručnjak Pep Gvardiola. Upravo je Španac pokazao da najbolje razume fudbalsku igru i nalazi se na vrhu liste najtrofejnijih trenera u poslednjih 10 godina.

Ukoliko gledamo sezonu 2008/2009 pa sve do danas Pep Gvardiola je osvojio 27 pehara u svim takmičenjima u kojima su njegovi klubovi učestvovali. Na drugom mestu je Portugalac Žoze Murinjo koji je osvojio 13, isto toliko ima i Masimilijano Alegri. Luis Enrike i Zinedin Zidan osvojili su 9 trofeja u tom periodu, Karlo Anćeloti 8. Dijego Simeone ima šest osvojenih pehara u tom periodu, Rafa Benitez, Jirgen Klop i Luj Van Gal imaju po pet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter