7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JE REŠENO: Poznato je da li Milojević ostaje i ko će voditi crveno-bele u narednoj sezoni…

Objavljeno: 18.05.19 u 22:04

Navijači Crvene zvezde poželeli su za svoj 30. rođendan da na klupi tog tima i dalje sedi Vladan Milojević.

I ta želja će im se ispuniti!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde i tokom sledeće sezone biće Vladan Milojević. Četrdesetdevetogodišnji stručnjak bio je u dilemi kad je u pitanju ostanak u Ljutice Bogdana, a govorilo se i pojedinim veoma unosnim ponudama koje su navodno stizale na njegovu adresu. Ipak, Milojević je posle sastanka sa rukovodstvom odlučio da ostane u Ljutice Bogdana i ugovor odradi do kraja.

Prema slovu važećeg ugovora on ima još godinu dana, te u ovom trenutku neće biti produžetka saradnje, ali ni dodatnih uslova u vidu povišice plate kada je njegov ostanak u pitanju. Crveno-beli su ove sezone uspeli da odbrane šampionsku titulu, igraju grupnu fazu Lige šampiona i plasiraju se u finale Kupa, pa nema sumnje da će ova vest obradovati sve pristalice tog kluba.

Na kraju logičan je bio i potez uprave koja nije želela da reskira, već će proverenim snagama pokušati da se domogne nekog evropskog takmičenja treću godinu uzastopno…

0
0

7 Komentara

  1. Najbolji dokaz šta čelnici Zvezde misle o Milojeviću i igri Zvezde, je trenutak kada su kamere TV ArenaSporta uhvatile njihova smrknuta lica u drugom poluvremenu utakmice u Lučanima, kada je Mladost održala Milojeviću čas iz modernog fudbala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Već sam o tome pisao na HS, to je samo bila obična manipulacija, laž, mistifikacija, plasirana od spin-doktora iz interesne grupe koja vodi Zvezdu! Izvinite, ali ko će angažovati trenera koji u svom C.V. ima da je osvojio poslednje mesto u grupnoj fazi LŠ, sa katastrofalnom gol razlikom od 5:17?! Njega neće ni arapski beduini a Kina je rezervisana samo za trenere iz J. Amerike i zapadne Evrope! Milojević nije u stanju da napravi savremenu igru, da mu tim igra brzo, borbeno, sa puno energije! Sa Milojevićem će ostati spori i za Evropu nedorasli igrači poput Stojkovića, Savića, Čaušića, Jovičića, Bena! Sa ovim trenerom nema šanse da ćemo proći drugo ili treće kolo kvalifikacija za Evropu! Mladi igrači Zvezde mogu da igraju igrice “Real Manager”, jer šansu kod njega neće dobiti a Zvezda će dovesti nekoliko novih afričkih “kapitalaca”! Nažalost, ostaće Milojević u Zvezdi i desiće mu se da ga oteraju gledaoci isto kao i Grofa!

    0
    0
    Odgovori
  3. БРАВО МИЛОЈА.ЈОШ ДА НАС ПОЈАЧА ЈОШ БАР НЕКО ОД СЛЕДЕЋИХ ИГРАЧА РАДОЊИЋ ИЛИ КАТАИ ,КРУНИЋ ИЛИ ЂУРИЧИЋ ,РАДОЈА И НАСТИЋ ,СТРАНО ПРОБОЈНО КРИЛО И ДА ИГРАМО ПРОТИВ МИЛАНА,ЈУВЕНТУСА АТЛЕТИКА ЈЕЊР СЕ НЕ БООЈИМО НИКОГА

    0
    0
    Odgovori
  4. Eh crni čiča Dražo kakva sramna, licemerna i apsurdna vremena gde je sve obesmišljeno a istina izvrnuta naglavačke. Laž postade istina a istina laž!

    0
    0
    Odgovori
  5. Da je imao stvarno ponuda otisao bi sigurno,nego samo klupsko spinovanje trazi ga pola sveta,samo u namestenum prvenstvima on moze bitu najbolji trener,toga je i on svestan pa nece da se bruka negde van,nego budi tu gde si i bices najbolji,veliki vodja ti to SUGURNO nece uskratiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter