0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SEĆATE LI SE NJEGA: U Srbiji je bio na udaru kritika, a u Madridu će biti važan učesnik finala Lige šampiona!

Objavljeno: 17.05.19 u 00:10

Izborio se za svoje ime van granica Srbije i domaćeg fudbala.

Odlaskom Milorada Mažića u Kinu, gde sudi tamošnju Superligu za veliki novac koji ga je ‘odvojio’ od Evrope, srpski fudbal nema pravog predstavnika na evropskoj sceni.

Međutim, srpski sudija koji je pre par sezona bio na udaru, uglavnom crno-bele strane Srbije, dobio je veliko poverenje od strane UEFA.

Vlado Glođović je dobio zadatak da u najvećoj utakmici sezone u Ligi šampiona, finalu u Madridu 1. juna, bude prvi oficir za bezbednost, prenosi ‘Kurir’.

Glođović je najviše u centru pažnje domaće javnosti bio posle ‘večitog’ derbija na stadionu Partizana kada se najviše pričalo o nedosuđenom penalu za crno-bele posle starta Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem, kao i zbog poništenog gola upravo Mihajlovića posle dosuđenog ofsajda kog nije bilo.

Ipak, Glođović se probio i zaslužio poverenje Evropske kuće fudbala, te će 1. juna na stadionu ‘Vanda Metropolitano’ u meču između Liverpula i Totenhema biti jedini srpski predstavnik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter