0
Evropske lige

EGZODUS U FULAMU: ‘Krejven Kotidž’ napustilo 19 fudbalera, među njima i naš reprezentativac!

Objavljeno: 17.05.19 u 17:25

U petak je u ekipi Fulama napravljen egzodus. Čak 19 fudbalera napustilo je klub.

Fulam će naredne sezone nastupati u Čempionšipu u potpuno drugačijem izdanju. Lazar Marković je sa ekipom potpisao ugovor do kraja sezone, a kako je tim ispao iz elitnog ranga, naš fudbaler je slobodan u izboru nove sredine. Podestimo, Marković je u redove crno-belih došao na preporuku nekadašnjeg saigrača iz Partizana Aleksandra Mitrovića koji je još uvek član kluba.

Reprezentativac Srbije je slobodan u odabiru nove sredine, a najrealniji je njegov povratak u Belgiju gde je nastupao za Anderleht. Za ‘Markeca’ su interesovanje pokazali i Standard i Gent.

Pored njega na ‘Krejven Kotidžu’ su ugovori istekli i Rajanu Babelu, Elajdži Adebaju, Robertu Etkinsonu, Aronu Dejvisu, Hozeu Garidu, Kristoferu Keliju, Skotu Armsvortu i Šoketu Tahiru. Sa pozajmica se u matične klubove vraćaju i Kalum Čejmbers (Arsenal), Serhio Riko (Sevilja), Andre Širle (Borusija Dortmund), Havard Nortvajt (Hofenhajm), Lusijano Vijeto (Atletiko, već dogovoren transfer u Sporting za 7.500.000 evra) i Timoti Fosu-Mensa (Mančester junajted).

FOTO:STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter