0
Domaći fudbal

Fudbal Super League 2018-2019 Crvena Zvezda v Dinamo Vranje Milan Pavkov (L) Nemanja Milic (C) and Nenad Milijas Beograd, 20.07.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MILIJAŠ U STRUČNOM ŠTABU: Crveno-beli u nedelju slave titulu i šalju kapitena u legendu!

Objavljeno: 16.05.19 u 21:02

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju će pred svojim navijačima proslaviti titulu, ali i poslati miljenika ‘Delija’ u penziju.

Već sada je po interesovanju navijača jasno da će Crvena zvezda slaviti titulu pred punim tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’ a sada ‘Delije‘ iz cele Srbije imaju motiv više da dođu na proslavu.

Crvena zvezda će na utakmici u nedelju proslaviti jubilarnu tridesetu titulu, ali takođe i poslati Nenada Milijaša u penziju. Tridesetšestogodišnji Milijaš u Zvezdi je proveo skoro jednu deceniju, odigravši 191 meč u crveno-belom dresu.

Karijeru je Miljiaš počeo u Zemunu, potom je nastupao za Crvenu zvezdu, pa Vulverhemton, nakon čega je usledio još jedan povratak u redove crveno-belih. Nastupao je jednu sezonu za turski Manisasport, potom u Hebeiu, Nei Mongol, da bi se 2017. ponovo vratio na stadion ‘Rajko Mitić’. Postigao je 49 golova u dresu Zvezde.

Nenad Milijaš će od naredne sezone biti u stručnom štabu crveno-belih i obavljaće ulogu trenera u klubu koji ga je proslavio. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter