in , ,

MILOŠ KRASIĆ NA SPORTSKIM IGRAMA MLADIH: Gotovo je, penzioner sam!

Nekadašnji reprezentativac Srbije podržao je mlade, ali i otkrio u Novom Sadu da je sa igračkom karijerom svršeno.

Njegova karijera je blistava. Počeo je u rodnoj Kosovskoj Mitrovici, sa samo 14 godina stigao je u Vojvodinu i pokazao raskošni talenat. Da bi u karijeri igrao i za CSKA iz Moskve slavni Juventus, Fenerbahče, francusku Bastiju i poljsku Lehiju. A u Novom Sadu, koji smatra drugom kućom i gde živi, u sredu je uručio diplome najboljih SIM – ovcima, koji su igrali završni turnir Dunav osiguranje Sportskih igara mladih – Coca Cola CUP 2019. u Novom Sadu. Čak 74 ekipe takmičilo se na terenima u Srpskoj Atini. Ulog je bio veliki, prvoplasirani su overili put na Državno finale Sportskih igara mladih u julu mesecu.

– Predivno je videti ovoliki broj dece, osnovaca, koji igraju fudbal, koji obožavaju fudbal i ove Igre. Želim najboljem timu, da trijumfuje i u Beogradu na velikom finalu – poručio je klincima Miloš Krasić.

Na naše pitanje o daljim planovima, nekadašnji sjajno reprezentativac Srbije je rekao:

– Mislim da je gotovo. Već se hvalim prijateljima kako sam sada najmlađi penzioner, od bivših reprezentativaca Srbije. Videćemo šta dalje, nikad se ne zna – istakao je Krasić, koji je bio nasmejan kao i uvek.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: Redakcija

TENISKI SKANDAL U RIMU: Kirjos divljao pa diskvalifikovan, bacio čak i stolicu na teren (VIDEO)

NIŠTA OD GENERALKE: AZ odbio ponudu Liverpula