2
Domaći fudbal

MILETIĆ ZA HS: O rivalstvu van terena – imam više drugova zvezdaša! Biće najbolji derbi u Nišu!

Objavljeno: 16.05.19 u 21:37

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić je ‘armatura’ ispred Stojkovićevog gola i važi za jednog od najboljih na svojoj poziciji, tako da je po treći put opdavdano laureat u idealnom timu Superlige Srbije.

Miletić je u razgovoru za HotSport govorio o večerašnjem laureatu, i finalu protiv Zvezde. 

– Ova nagrada mi mnogo znači, drago mi je kada se nađem u timu koji su izabrali fudbaleri i ljudi koji se bave ovim sportom. Sigurno da ima još igrača koji zaslužuju da se nađu ovde, ali nažalost može nas biti samo 11. počeo je Miletić

Pre samo 24 časa Miletić je vodio bitku protiv Radničkog na Čairu. Crno-beli uspeli su da odole pritiscima odličnih Nišlija i rezultatom 1:1 prođu u finale Kupa Srbije.

– U prvoj utakmici smo ostvarili pozitivan rezultat. Ni juče nismo hteli da srljamo. Igrali smo na rezultat. Prošli smo u finale i očekuje nas još jedan derbi ove sezone. Pokušaćemo da osvojimo trofej i spasemo sezonu, rekao je Miletić.

Nemanja je i večeras na dodeli nagrada pokazao da je u dobrim odnosima sa fudbalerima Crvene zvezde, što sigurno šalje lepu sliku. Ipak, na terenu nema prijateljstva. Upitali smo Miletića kako se suprotstaviti odličnoj Zvezdi?

– Mi se van terena družimo. Nema veze ko igra u Zvezdi, a ko u Partizanu. Možda imam više drugova Zvezdaša. Meni je to najmanji problem. Crvena zvezda ima dobru ekipu, ako nešto ne promene igraće se u Nišu na neutralnom terenu. Ovog puta, ulog je trofej, mislim da će biti najbolji derbi, rekao je Miletić, koji je potom govorio o stanju terena na Čairu.

– Iskreno, pre nego što smo došli u Niš mislili smo da je teren u katastrofalnom stanju. Iznenadili smo se, uopšte nije bio loš teren. Bio je malo mekši zbog kiše. Što se mene tiče, ne bih imao protiv ništa da se igra na Čairu.

Na kraju je Miletić je govorio o planovima za budućnost.

– Ne razmišljam o tome dok se ne završi duga sezona. Nećemo imati mnogo vremena za odmor. Ukoliko se pojavi neka dobra ponuda, sigurno je da ću pokušati da obezbedim finansijsku budućnost. Lepo mi je u Partizanu, videćemo. U fudbalu svašta može da se desi, zaključak je Miletića.

Sa lica mesta – Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter